Tietosuojaseloste

TietosuojaselosteTämän verkkosivuston osoite on: http://www.mymacaron.fi. Tätä sivua ylläpitää Print Gourmet Oy

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kun tilaisit, niin tallennamme seuraavat tiedot:
Laskutustiedot:tilatut tuotteet, asiakkaan nimi (yrityksen tai yksityishenkilön nimi), yhteyshenkilön nimi (jos asiakas on yritys), asiakas nimi (jos eri) ja laskutusosoite (postiosoite, sähköpostiosoite ja mahdollinen verkkolaskutusosoite). Sähköpostiosoitetta käytetään tilaukseen liittyvään tiedottamiseen (voi olla eri kuin laskun lähettämiseen käytetty). Sähköpostia voidaan käyttää markkinointiviestintään.

Kun ostat meiltä tuotteita, niin tallennamme seuraavat tiedot:
Laskutustiedot: tilattu tuote, asiakkaan nimi (yrityksen tai yksityishenkilön nimi), yhteyshenkilön nimi (jos asiakas on yritys), sähköpostiosoite (yksityishenkilön tai yrityksen yhteyshenkilön) ja laskutusosoite (postiosoite ja mahdollinen verkkolaskutusosoite). Mahdollisesti puhelinnumero (yksityishenkilön tai yrityksen yhteyshenkilön). Sähköpostia voidaan käyttää markkinointiviestintään.

Yhteydenottolomakkeet
Verkkosivusto ei tallenna yhteydenottolomakkeiden tietoja. Yhteydenottolomakkeen tiedot lähetetään sähköpostilla Print Gourmet Oy.

Evästeet
Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen (esim. jakopainikkeet) ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median ja analytiikka-alan (esim. Google) kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan.

Analytiikka
Tällä verkkosivustolla on käytössä Google Analytics. Tämä sivusto sijaitsee louhi.fi:n palvelimilla, ja heidän palvelimet tarjoavat tilastot sivun kävijöistä.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja tähän pätee Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot.

Kenelle jaamme tietosi
Myyntien laskutus hoidetaan procountor.fi kautta, joten laskutustiedot jaetaan Procountorille. Procountor myös tallentaa tiedot (Procountor tietosuojaseloste).

Google Analytics -tilastot on tallennettu Googlen palvelimille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tietoja tallennamme seuraavasti:
Laskutustiedot tallennetaan 10 vuoden ajan. Kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineiston määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.Tuotteiden tilaamiseen liittyvä sähköpostikirjeenvaihto tallennetaan myös 10 vuoden ajan. Tilauksiin liittyvä sähköpostikirjeenvaihto tallennetaan 5 vuoden ajan.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi
Mikäli olet ostanut tuotteita, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit pyytää oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.
Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot
Print Gourmet Oy yhteystiedot.

Ota
Yhteyttä!